Αφού αφαιρέσουμε πρώτα σε ένα μπολ τα μπιζέλια απο το κέλυφός τους,τα πλένουμε πολύ καλά και τα βράζουμε για 1 λεπτάκι και εν συνεχεία κατευθείαν τα τοποθετούμε σε κρύο νερό για άλλο 1 λεπτό.Επειτα,τα απλώνουμε σε ένα ταψί ή οποιοδήποτε άλλο σκεύος με επίπεδη επιφάνεια σε μία στρώση και τα αφήνουμε να κρυώσουν για μισή ώρα.Τέλος,τα βάζουμε σε σακκούλες τροφίμων και αφού αφαιρέσουμε πρώτα τον αέρα,σφραγίζουμε καλά.Με τον παραπάνω τρόπο τα μπιζέλια διατηρούνται για 6 μήνες.
ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΠΙΖΕΛΙΑ
On : Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου