ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ
Δροσερή, αλλά όχι παγωμένη (7-8C). Βάλτε τη σε μια σαμπανιέρα γεμάτη παγάκια. Η σαμπάνια που βγαίνει από μια κάβα στους 10-12C, φτάνει στη σωστή θερμοκρασία μετά από 20 λεπτά ψύξης στη σαμπανιέρα.
ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013
Δροσερή, αλλά όχι παγωμένη (7-8C). Βάλτε τη σε μια σαμπανιέρα γεμάτη παγάκια. Η σαμπάνια που βγαίνει από μια κάβα στους 10-12C, φτάνει στ...
On : Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΠΟΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου