ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ


Γαργάρες: 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό (χλιαρό) νερό. Φάτε ζεστή κοτόσουπα. Ο βήχας περνάει αν πιείτε χυμό αγγουριού ή αν πιείτε τον ζωμό από  βρασμένα κουκούτσια κυδωνιών στα οποία θα προσθέσετε και λίγη ζάχαρη και κανέλλα. Επίσης μπορείτε να κάνετε γαργάρες με ουϊσκυ το οποίο έχετε βράσει με τσάϊ και αφού βράσουν έχετε διαλύσει μέλι. 
Ζεστή λεμονάδα (1/2 λεμόνι) με 2 κουταλιές μέλι (αντισηπτικές ιδιότητες μελιού για καταπολέμηση μικροβίων) ή ρίξτε σε βραστό νερό λίγες σταγόνες αιθέρια έλαια ευκαλύπτου ή μέντας και εισπνεύστε.
Επίσης πιείτε έγχυμα μέντας (αλλοιώς πίπερμαν) ή ευκάλυπτου ή τίλιου ή θυμαριού ή δυόσμου (βλ.έγχυμα).
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 Γαργάρες: 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό (χλιαρό) νερό. Φάτε ζεστή κοτόσουπα. Ο βήχας περνάει αν πιείτε χυμό αγγουριού ...


On : Δευτέρα 20 Μαΐου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

1 σχόλιο...add one:

  1. Θα προτιμήσω τη λύση με το ουϊσκι, το οποίο θα πίνω φυσικά... Χικ! Και ο βήχας θα μου περάσει και τη ζωή θα βλέπω πιο όμορφη. Χικ!
    Πολλές κι όμορφες καλημέρες! (χικ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Selcouth είπε...

Θα προτιμήσω τη λύση με το ουϊσκι, το οποίο θα πίνω φυσικά... Χικ! Και ο βήχας θα μου περάσει και τη ζωή θα βλέπω πιο όμορφη. Χικ!
Πολλές κι όμορφες καλημέρες! (χικ!)

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!