ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΣΤΟ ΑΥΓΟ


- Βήμα 1ο: Χτυπάς με μέτρια δύναμη το μέσο του αβγού από την μια πλευρά του στην άκρη ενός μπολ, μερικές φορές μέχρι να ραγίσει. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με ένα πιρούνι ή κουτάλι, χτυπώντας στη μέση το αβγό, αλλά όχι με μεγάλη δύναμη για να μην έχεις ολέθρια αποτελέσματα.
- Βήμα 2ο: Στη συνέχεια - με προσοχή - ανοίγεις το τσόφλι στα δύο, χωρίζοντάς το σε δύο τμήματα. Στο ένα από τα δύο θα έχει παραμείνει ο κρόκος, μαζί με ασπράδι.
- Βήμα 3ο: Για να τα διαχωρίσεις, αρχίζεις και μεταφέρεις τον κρόκο από το ένα μισό του κελύφους στο άλλο ενώ αφήνεις το ασπράδι να κυλήσει σε ένα πιάτο ή μπολ που θα έχεις τοποθετήσει από κάτω.
- Βήμα 4ο: Μόλις απαλλάξεις τον κρόκο από το ασπράδι, μπορείς να τον ρίξεις σε ένα μπολ και να συνεχίσεις την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα αβγά!
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΣΤΟ ΑΥΓΟ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 - Βήμα 1ο: Χτυπάς με μέτρια δύναμη το μέσο του αβγού από την μια πλευρά του στην άκρη ενός μπολ, μερικές φορές μέχρι να ραγίσει. Το ίδιο...


On : Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!