Κρατήστε μακριά τα έντομα

Oι πέντε βασικοί κανόνες για την απομάκρυνση των εντόμων είναι οι εξής:
Μην υπερβάλλετε.
Δύο-τρία έντομα στο σπίτι δεν αποτελούν εισβολή. Μερικά δε, όπως ορισμένα είδη αράχνης, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τρώνε άλλα έντομα.
Κλείστε
τις χαραμάδες που υπάρχουν στις πόρτες, στα παράθυρα και στα ντουλάπια, από όπου δηλαδή μπορούν να μπουν έντομα. Τοποθετήστε σήτες στις πόρτες και στα παράθυρα.
Φυτέψτε
εντομοαπωθητικά φυτά στον κήπο και στη βεράντα σας. Τα καλύτερα είναι ο βασιλικός, το λεμονόχορτο, το μύρτιλο και η αρτεμισία (αψιθιά).
Σκορπίστε
ψευδάργυρο γύρω από το σπίτι σας, τον οποίο θα αγοράσετε σε μορφή σκόνης από μεγάλα φαρμακεία.
Χρησιμοποιήστε
αιθέρια έλαια. Είναι πιο αποτελεσματικά από τα φυτά που έχουν εντομοαπωθητική δράση. Κάψτε σε ένα λύχνο στη βεράντα σας ή μέσα στο σπίτι ένα από τα εξής μείγματα αιθέριων ελαίων, που είναι και τα πιο αποτελεσματικά: • 2 σταγόνες citronella, 2 σταγόνες ευκάλυπτο και 2 σταγόνες λεμόνι ή • 3 σταγόνες ευκάλυπτο και 3 σταγόνες πεύκο ή • 3 σταγόνες μύρτιλο και 3 σταγόνες in tree (ινδικό δέντρο που μοιάζει με την ελιά).
Κρατήστε μακριά τα έντομα 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 Oι πέντε βασικοί κανόνες για την απομάκρυνση των εντόμων είναι οι εξής: Μην υπερβάλλετε. Δύο-τρία έντομα στο σπίτι δεν αποτελούν εισβολ...


On : Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!