ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οταν τηγανίζετε ή μαγειρεύετε σε κατσαρόλα χρησιμοποιείτε πάντα καπάκι.Ετσι αναπτύσσονται πιό γρήγορα οι θερμοκρασίες και εν τέλλει το φαγητό σας είναι έτοιμο σε λιγότερο χρόνο απ ότι με ανοιχτό καπάκι.Βέβαια υπάρχουν κάποιες συνταγές που απαιτούν ανοιχτό καπάκι,η ακόμα περιπτώσεις οπου π.χ θέλετε να δέσετε μία σάλτσα.Σε αυτές τις περιπτώσεις αγνοήστε την παραπάνω συμβουλή.
ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 Οταν τηγανίζετε ή μαγειρεύετε σε κατσαρόλα χρησιμοποιείτε πάντα καπάκι.Ετσι αναπτύσσονται πιό γρήγορα οι θερμοκρασίες και εν τέλλει το φα...


On : Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!