ΠΟΤΕ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Είναι προτιμότερο να αλατοπιπερώνουμε πάντα προς το τέλος του μαγειρέματος,γιατί αν παράδειγμα το κρέας έχει βράσει αλλα η σάλτσα είναι λίγο αραιή,πρέπει να βράσουμε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά εως ότου πυκνώσει και γλασάρει.Αυτό θα έχει σάν συνέπεια να εξατμιστούν τα υγρά και να γίνει πιό αλμυρή η σάλτσα.Γι αυτό αλατίζουμε προς το τέλος.
ΠΟΤΕ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 Είναι προτιμότερο να αλατοπιπερώνουμε πάντα προς το τέλος του μαγειρέματος,γιατί αν παράδειγμα το κρέας έχει βράσει αλλα η σάλτσα είναι λ...


On : Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!