ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ

Ενας απο τους συχνούς πονοκέφαλους της νοικοκυράς είναι ποιά πλευρά του αλουμινόχαρτου είναι η σωστή για να τυλίξει τα τρόφιμα/φαγητά της.Η σωστή πλευρά λοιπόν,είναι η γυαλιστερή και εκείνη που θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα μιάς και είναι ειδικά κατεργασμένη γι αυτό το λόγο.Η πιό θαμπή πλευρά είναι ακατέργαστη και ακατάλληλη για τρόφιμα μιας και μπορεί να βγάλει ακατάλληλες ουσίες για τον  οργανισμό μας.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας απο τους συχνούς πονοκέφαλους της νοικοκυράς είναι ποιά πλευρά του αλουμινόχαρτου είναι η σωστή για να τυλίξει τα τρόφιμα/φαγητά της...


On : Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!