ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ

Για να είναι τα φαγητά σας γεμάτα άρωμα,φροντίστε ωστε τα αρωματικά χόρτα και τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιήσετε,να τα βάλετε προς το τέλος του μαγειρέματος,5 λεπτά πρίν είναι εντελώς έτοιμο το φαγητό σας.Αυτό γίνεται για να διατηρηθούν ατόφιες οι γεύσεις και τα αρώματα απο τα μπαχαρικά και τα αρωματικά χόρτα σας και να μην «πεθάνουν» κατα τη διάρκεια του μαγειρέματος.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατι δέν ισχύει το ίδιο για όσα μπαχαρικά δέν είναι σε σκόνη αλλα σε κομμάτια (όπως μπαχάρι κανέλλα,γαρύφαλλο κλπ) και τα φύλλα δάφνης οπου θα πρέπει να τα βάλετε απο την αρχή του μαγειρέματος ουτως ώστε μέσω του βρασμού να αποδοθεί η γεύση και το άρωμά τους.
ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 Για να είναι τα φαγητά σας γεμάτα άρωμα,φροντίστε ωστε τα αρωματικά χόρτα και τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιήσετε,να τα βάλετε προς το τέ...


On : Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!