ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

Για σωστό μαρινάρισμα κατ αρχάς δέν τρυπάμε και δέν χαράζουμε το κρέας που θέλουμε να μαρινάρουμε.Μπορεί να έχουμε τη λογική οτι με αυτό τον τρόπο το κρέας θα απορροφήσει περισσότερη μαρινάδα αλλα κάτι τέτοιο είναι εντελώς λάθος.Αυτό που θα πετύχουμε θα είναι να χάσει το κρέας τους χυμούς του και θα μας στεγνώσει στο ψήσιμο.
Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε το σκεύος το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για να μαρινάρουμε το κρέας μας να είναι είτε γυάλινο είτε πλαστικό.Αποφεύγουμε τα μεταλλικά σκεύη γιατί πολλά μή ανοξείδωτα μέταλλα και αλλοιώνουν τη γεύση και ενεχούν κινδύνους για την υγεία μας.
Τέλος,όσον αφορά το χρόνο μαριναρίσματος,αυτός ποικίλλει ανάλογα με το μεγεθος και το είδος του κρέατος.Καλό είναι να έχουμε υπ όψιν οτι άν θέλουμε να μαρινάρουμε μικρή ποσότητα κρέατος,μπορούμε να αφήσουμε τη μαρινάρα μας εκτός ψυγείου.Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μπεί οπωσδήποτε στο ψυγείο.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για σωστό μαρινάρισμα κατ αρχάς δέν τρυπάμε και δέν χαράζουμε το κρέας που θέλουμε να μαρινάρουμε.Μπορεί να έχουμε τη λογική οτι με αυτό ...


On : Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!