ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Θέλετε να βάλετε ωμό κρεμμύδι στη σαλάτα σας ή σε κάποιο φαγητό και καίει πολύ;Δοκιμάστε να το βάλετε σε ροδέλες η ψιλοκομένο σε  ένα μπολάκι με νερό βρύσης και μία κουταλιά του γλυκού αλάτι ανακατεμένη με το νερό για 20 λεπτά.Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 Θέλετε να βάλετε ωμό κρεμμύδι στη σαλάτα σας ή σε κάποιο φαγητό και καίει πολύ;Δοκιμάστε να το βάλετε σε ροδέλες η ψιλοκομένο σε  ένα μπ...


On : Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!