ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατήσει μέσα τα αρώματα και τους χυμούς του φαγητού,θα σιγοψηθεί σε λίγα υγρά και θα δέσουν όλες οι γεύσεις.Φτιάξτε το πακέτο της λαδόκολλας μία ημέρα πρίν και αφήστε το στο ψυγείο να μαριναριστεί.Βγάλτε το και τοποθετήστε το 30 λεπτά στον πάγκο για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.Σιγοψήστε και καλή σας όρεξη!
ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 30 Μαΐου 2015 Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατήσε...


On : Σάββατο 30 Μαΐου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!