• Χρησιμοποίησε μια μεγάλη κατσαρόλα, γιατί έχουν ανάγκη από χώρο. • Βάλε αρκετή ποσότητα νερού και ρίξε μια πρέζα αλάτι, για να βράσει τ...
ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Home > Archives for Ιανουαρίου 2014
By NIKOS
• Χρησιμοποίησε μια μεγάλη κατσαρόλα, γιατί έχουν ανάγκη από χώρο. • Βάλε αρκετή ποσότητα νερού και ρίξε μια πρέζα αλάτι, για να βράσει τ...
By NIKOS
Επειδή συνήθως το σαπούνι δεν εξαλείφει την άσχημη μυρωδιά, εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλείψεις τα χέρια σου με ελαιόλαδο και α...
By NIKOS
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγο ανθότυρο, χτυπημένο στο μίξερ, με μισό ποτήρι γάλα. Δεδομένου ότι ανθότυρο έχει ελάχ...
By NIKOS
Το μυστικό για να καθαρίσεις τη ζύμη από τα μπολ και τις κατσαρόλες είναι το κρύο νερό! Το ζεστό νερό έχει την τάση να ενώνεται με τη ζύμ...
By NIKOS
Βάζουμε 200 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε 200 γρ. κρέμα γάλακτος. Λίγο πριν βράσει η κρέμα γάλακτος, α...
By NIKOS
Το βουτύρωμα και το αλεύρωμα των μεταλλικών φορμών γίνεται ως εξής: Λιώνουμε λίγο βούτυρο και αλείφουμε όλη τη φόρμα ομοιόμορφα με ένα πι...
By NIKOS
Αφήστε τα για λίγα λεπτά στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, ώστε να στερεοποιηθούν και να μπορέσετε να τα βγάλετε χωρίς να σπάσουν. Στη συνέχει...
By NIKOS
Η αποξηραμένη μαγιά που πωλείται σε φακελάκια είναι τρεις φορές πιο ισχυρή από τη νωπή, γι’ αυτό και πιο ακριβή. Επιπλέον, είναι πιο εύχρ...
By NIKOS
Πάρε το εργαλείο με το οποίο ξεφλουδίζεις τα φασολάκια και τις πατάτες και με αυτό κόψε σε λωρίδες τα κρεμμύδια σου. Αυτά θα κοπούν σε πολ...
By NIKOS
Πάρε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μία κούπα νερό και ανακάτεψέ τα μέσα σε ένα μπολ. Μόλις το μέλι διαλυθεί στο νερό ρίξε μέσα τα κομμ...
By NIKOS
Για να πετύχεις το σπυρωτό ρύζι, υπάρχουν δύο κόλπα για να εφαρμόσεις, ένα στο μαγείρεμα και ένα αφού είναι έτοιμο: • Πώς να μαγειρέψεις ...
By NIKOS
Πάρε μία σακούλα από αυτές που σφραγίζονται καλά και βάλε μέσα τα μακαρόνια που θέλεις να μαγειρέψεις την επόμενη μέρα. Γέμισε ένα μπολ με...
By NIKOS
-Μην τα αφήσεις απλά κάτω από τη βρύση, αλλά τρίψε τα μέσα σε ένα μπολ με μπόλικο νερό. -Βγάλε τα φύλλα ένα-ένα και πλύνε τα προσεχτικά....
By NIKOS
Αυτό που μπορείς να κάνεις, όταν τον ετοιμάζεις, είναι να προσθέσεις λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και στη συνέχεια να βράσεις για λίγη περισσ...
By NIKOS
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλεις στο φούρνο, στους 120 βαθμούς κελσίου για περί...
By NIKOS
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις εξωτερικά κρύο νερό στην κατσαρόλα. Στη συνέχεια, να μεταφέρεις το ΜΗ καμένο φαγητό σε ένα άλλ...
By NIKOS
Πολλές φορές παίρνεις ένα μπουκάλι γάλα, το ανοίγεις και επειδή δεν το χρησιμοποιείς πολύ, παρά μόνο στον καφέ σου, πετάς αρκετό από αυτό...
By NIKOS
Όλες οι συνταγές χρειάζονται ξερό ψωμί τουλάχιστον 3 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ψωμί αν προηγουμένως το έχετε ξεράνει στο...
By NIKOS
Το έξυπνο tip για να μη ξεραθεί το φύλλο κρούστας όσο εσύ ετοιμάζεις τα υπόλοιπα υλικά για την τέλεια πίτα σου είναι: Να έχεις πάντα καλ...