ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ • Χρησιμοποίησε μια μεγάλη κατσαρόλα, γιατί έχουν ανάγκη από χώρο. • Βάλε αρκετή ποσότητα νερού και ρίξε μια πρέζα αλάτι, για να βράσει τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΑΡΙΛΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΑΡΙΛΑ Επειδή συνήθως το σαπούνι δεν εξαλείφει την άσχημη μυρωδιά, εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλείψεις τα χέρια σου με ελαιόλαδο και α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγο ανθότυρο, χτυπημένο στο μίξερ, με μισό ποτήρι γάλα. Δεδομένου ότι ανθότυρο έχει ελάχ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΗ Το μυστικό για να καθαρίσεις τη ζύμη από τα μπολ και τις κατσαρόλες είναι το κρύο νερό! Το ζεστό νερό έχει την τάση να ενώνεται με τη ζύμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Βάζουμε 200 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε 200 γρ. κρέμα γάλακτος. Λίγο πριν βράσει η κρέμα γάλακτος, α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ

ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ Το βουτύρωμα και το αλεύρωμα των μεταλλικών φορμών γίνεται ως εξής: Λιώνουμε λίγο βούτυρο και αλείφουμε όλη τη φόρμα ομοιόμορφα με ένα πι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Αφήστε τα για λίγα λεπτά στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, ώστε να στερεοποιηθούν και να μπορέσετε να τα βγάλετε χωρίς να σπάσουν. Στη συνέχει...

Διαβάστε περισσότερα »


ΝΩΠΗ Η ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ;

ΝΩΠΗ Η ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ; Η αποξηραμένη μαγιά που πωλείται σε φακελάκια είναι τρεις φορές πιο ισχυρή από τη νωπή, γι’ αυτό και πιο ακριβή. Επιπλέον, είναι πιο εύχρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΙΛΟΚΟΨΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΨΙΛΟΚΟΨΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Πάρε το εργαλείο με το οποίο ξεφλουδίζεις τα φασολάκια και τις πατάτες και με αυτό κόψε σε λωρίδες τα κρεμμύδια σου. Αυτά θα κοπούν σε πολ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ Πάρε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μία κούπα νερό και ανακάτεψέ τα μέσα σε ένα μπολ. Μόλις το μέλι διαλυθεί στο νερό ρίξε μέσα τα κομμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ Για να πετύχεις το σπυρωτό ρύζι, υπάρχουν δύο κόλπα για να εφαρμόσεις, ένα στο μαγείρεμα και ένα αφού είναι έτοιμο: • Πώς να μαγειρέψεις ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΒΡΑΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΒΡΑΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Πάρε μία σακούλα από αυτές που σφραγίζονται καλά και βάλε μέσα τα μακαρόνια που θέλεις να μαγειρέψεις την επόμενη μέρα. Γέμισε ένα μπολ με...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ -Μην τα αφήσεις απλά κάτω από τη βρύση, αλλά τρίψε τα μέσα σε ένα μπολ με μπόλικο νερό. -Βγάλε τα φύλλα ένα-ένα και πλύνε τα προσεχτικά....

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥΡΕ

ΦΤΙΑΞΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥΡΕ Αυτό που μπορείς να κάνεις, όταν τον ετοιμάζεις, είναι να προσθέσεις λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και στη συνέχεια να βράσεις για λίγη περισσ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ

ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλεις στο φούρνο, στους 120 βαθμούς κελσίου για περί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΣΩΣΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις εξωτερικά κρύο νερό στην κατσαρόλα. Στη συνέχεια, να μεταφέρεις το ΜΗ καμένο φαγητό σε ένα άλλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Πολλές φορές παίρνεις ένα μπουκάλι γάλα, το ανοίγεις και επειδή δεν το χρησιμοποιείς πολύ, παρά μόνο στον καφέ σου, πετάς αρκετό από αυτό...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ Όλες οι συνταγές χρειάζονται ξερό ψωμί τουλάχιστον 3 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ψωμί αν προηγουμένως το έχετε ξεράνει στο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ Το έξυπνο tip για να μη ξεραθεί το φύλλο κρούστας όσο εσύ ετοιμάζεις τα υπόλοιπα υλικά για την τέλεια πίτα σου είναι: Να έχεις πάντα καλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!