ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ

Οταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια για το φαγητό σας μην αφήνετε το λάδι να ζεσταθεί τόσο οσο να αρχίζει να βγάζει καπνους!Αφ ενός το φαγητό σας είναι πολύ πιθανό να πάρει άσχημη γεύση και αφ ετέρου χάνονται οι ευεργετικές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και σχηματίζονται βλαβερά στοιχεία!Αν θέλετε να δείτε πότε εχει ζεσταθεί το λάδι,απλά ρίξτε ενα μικρό κομμάτι κρεμμυδιού και όταν αυτο αρχίσει να τσιτσιρίζει σημαίναι οτι το λάδι εχει ζεσταθει αρκετα για να ξεκινήσετε το τσιγάρισμα!!!
ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 Οταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια για το φαγητό σας μην αφήνετε το λάδι να ζεσταθεί τόσο οσο να αρχίζει να βγάζει καπνους!Αφ ενός το φαγητό σα...


On : Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!