ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

Κάθε φορά που φτιάχνουμε χειροποίητη ζύμη για ψήσιμο (ή οτιδήποτε περιέχει μεγάλες ποσότητες αλευριού) θέλουμε όλα τα υλικά να είναι καλά αναμειγμένα. Για να γίνει αυτό, το καλό ανακάτεμα αποτελεί… μονόδρομο. Όμως το υπερβολικό ανακάτεμα «παράγει» την ουσία γλουτένη στο αλεύρι, η οποία με τη σειρά της μετατρέπει σε… πέτρα οτιδήποτε ψήσουμε στον φούρνο (ζύμη, ψωμί κτλ.). Η λύση; Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα και σταματήστε εκεί.
πηγή:http://www.lixoudis.gr
ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 4.5 5 NIKOS Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 Κάθε φορά που φτιάχνουμε χειροποίητη ζύμη για ψήσιμο (ή οτιδήποτε περιέχει μεγάλες ποσότητες αλευριού) θέλουμε όλα τα υλικά να είναι καλά ...


On : Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!