ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

Πολλές φορές παίρνεις ένα μπουκάλι γάλα, το ανοίγεις και επειδή δεν το χρησιμοποιείς πολύ, παρά μόνο στον καφέ σου, πετάς αρκετό από αυτό διότι λήγει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το καταψύξεις.

Τρία πράγματα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν βάλεις το γάλα στην κατάψυξη.

1. Άφησε μέσα στο μπουκάλι λίγο χώρο (μην είναι γεμάτο γάλα) καθώς στην κατάψυξη μπορεί να εκραγεί το μπουκάλι από το φούσκωμα του γάλακτος.

2. Ξεπάγωσέ το με ασφάλεια. Όταν θέλεις να το ξεπαγώσεις μην το αφήσεις εκτός ψυγείου για να ξεπαγώσει πιο γρήγορα. Το γάλα πρέπει να ξεπαγώσει μέσα στο ψυγείο πράγμα που μπορεί να πάρει μέχρι και μία μέρα.

3. Το πάγωμα μπορεί να δημιουργήσει μία περιέργη υφή στο γάλα. Δεν είναι τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το κουνήσεις για λίγο ή να το ανακατέψεις και είναι έτοιμο.

Λόγω της υφής που αποκτάει μετά το ξεπάγωμα το γάλα είναι ιδανικό για μαγείρεμα παρά για να το πιεις. Για μεγαλύτερη ευκολία και για να είναι πιο εύχρηστο μπορείς να γεμίσεις μία παγοθήκη με γάλα για να έχεις έτοιμα παγάκια γάλακτος όλη την ώρα.
ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 Πολλές φορές παίρνεις ένα μπουκάλι γάλα, το ανοίγεις και επειδή δεν το χρησιμοποιείς πολύ, παρά μόνο στον καφέ σου, πετάς αρκετό από αυτό...


On : Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!