ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ

Για να πετύχεις το σπυρωτό ρύζι, υπάρχουν δύο κόλπα για να εφαρμόσεις, ένα στο μαγείρεμα και ένα αφού είναι έτοιμο:
• Πώς να μαγειρέψεις σωστά το ρύζι Σε μια κατσαρόλα της επιλογής σου ρίξε μια ποσότητα ρυζιού που θα την έχεις μετρήσει, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ένα ποτήρι. Με το ίδιο ποτήρι πρόσθεσε στην κατσαρόλα τη διπλάσια ποσότητα νερού. Για παράδειγμα, 1 ποτήρι ρύζι- 2 ποτήρια νερό. Έπειτα κλείσε την κατσαρόλα με ένα καπάκι που εφαρμόζει ακριβώς και άφησε για περίπου 15 λεπτά, ώσπου να μαγειρευτεί το ρύζι, χωρίς όμως να ανοίξεις το καπάκι για να το κοιτάξεις ή να ανακατέψεις. Σήκωσε το καπάκι μόνο όταν είναι έτοιμο και αυτό θα το καταλάβεις, αφού δε θα υπάρχει ίχνος νερού. Μην ξεχνάς, ότι με αυτόν τον τρόπο το ρύζι δεν κολλάει.
• Πώς να φυλάξεις το έτοιμο ρύζι σου από την υγρασία Μόλις είναι έτοιμο, πάρε μια καθαρή πετσέτα και σκέπασε την κατσαρόλα. Μετά τοποθέτησε από επάνω το καπάκι της, ώστε να την κλείσεις. Πώς λειτουργεί αυτό; Η πετσέτα απορροφάει τον ατμό, ο οποίος διαφορετικά θα συσσωρευόταν στο καπάκι και θα έσταζε στο ρύζι.

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 Για να πετύχεις το σπυρωτό ρύζι, υπάρχουν δύο κόλπα για να εφαρμόσεις, ένα στο μαγείρεμα και ένα αφού είναι έτοιμο: • Πώς να μαγειρέψεις ...


On : Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!