ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ

Σκληρά τυριά είναι το κεφαλοτύρι, η γραβιέρα, το λαδοτύρι Mυτιλήνης και ημίσκληρα είναι το κασέρι και τα ολλανδικού τύπου τυριά. Aυτά που πωλούνται σε κομμάτια στα σουπερμάρκετ πρέπει να καταναλώνονται εντός 15 ημερών, ενώ αν προμηθεύεστε ολόκληρο κεφάλι, μπορείτε να το διατηρήσετε μέχρι και 1 χρόνο.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, όσο πιο σκληρό είναι το τυρί, τόσο περισσότερο διατηρείται.

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 Σκληρά τυριά είναι το κεφαλοτύρι, η γραβιέρα, το λαδοτύρι Mυτιλήνης και ημίσκληρα είναι το κασέρι και τα ολλανδικού τύπου τυριά. Aυτά που...


On : Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!