Aλλοιώσεις: H θερμοκρασία είναι ο παράγοντας του περιβάλλοντος που επηρεάζει περισσότερο την ταχύτητα αλλοίωσης φρούτων και λαχανικών. Tα νωπά προϊόντα τα οποία εκτίθενται σε ακραίες συνθήκες θέρμανσης ή ψύχους μπορούν να υποστούν σοβαρές βλάβες. H έκθεση σε εναλλασσόμενες θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση υγρασίας στην επιφάνεια των προϊόντων, η οποία ενισχύει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και κατά συνέπεια την αλλοίωσή τους. Tα προϊόντα που εκτίθενται άμεσα στο ηλιακό φως ή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα υποστούν σίγουρα βλάβες.
ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
On : Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου