ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ

Πολύ καλές για τηγάνι και γκριλ είναι οι μπριζόλες κόντρα φιλέτο που έχουν και κόκκαλο. Οι σπαλομπριζόλες είναι ακόμα πιο νόστιμες, με αρκετό λίπος αλλά είναι κυρίως για κάρβουνα.
ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 Πολύ καλές για τηγάνι και γκριλ είναι οι μπριζόλες κόντρα φιλέτο που έχουν και κόκκαλο. Οι σπαλομπριζόλες είναι ακόμα πιο νόστιμες, με αρ...


On : Σάββατο 1 Ιουνίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!