Οταν ρίχνεις άχνη το μείγμα σου σβωλιάζει;

Εχει συμβεί άπειρες φορές. Ενώ η εκτέλεση της συνταγής βαίνει καλώς, την ώρα που ρίχνεις την άχνη ζάχαρη έρχεται η καταστροφή. Το μείγμα σου σβωλιάζει κι έρχεται η απογοήτευση;. Γιατί συμβαίνει αύτό και τι μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις τον μαγειρικό όλεθρο;
Η άχνη ζάχαρη δεν είναι κάτι το δαιφορετικό από την κοινή ζάχαρη με τη διαφορά ότι έχει κονιορτοποιηθεί, με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη τάση να απορροφά υγρασία και να κάνει κρούστα. Για να μη συμβαίνει αυτό, οι παρασκευαστές προσθέτουν άμυλο, συνήθως αραβοσίτου, σε ποσοστό 2-3%, που όμως, δεν είναι ευδιάλυτο σε κρύα υγρά και έτσι δημιουργεί τους χαρακτηριστικούς σβώλους.Ποτέ άχνη ζάχαρη σε κρύα υγρά! Τη επόμενη φορά ή χρησιμοποίησε την κοινή κρυσταλλική ζάχαρη στα γλυκά σου ή έχε το μείγμα σε θερμοκρασία ζεστή ή δωματίου.
Οταν ρίχνεις άχνη το μείγμα σου σβωλιάζει; 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 Εχει συμβεί άπειρες φορές. Ενώ η εκτέλεση της συνταγής βαίνει καλώς, την ώρα που ρίχνεις την άχνη ζάχαρη έρχεται η καταστροφή. Το μείγμ...


On : Τετάρτη 10 Απριλίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!