Πως διορθώνουμε τη σάλτσα πεστο pesto


Ένα μικρό λαθάκι στη δοσολογία και το πέστο δεν έγινε όπως το περίμενες. Για να μη το πετάξεις δοκίμασε ένα μικρό κολπάκι που ίσως σε σώσει.
Πρόσθεσε μέσα στη σάλτσα βασιλικού που έφτιαξες ένα μικρό κουταλάκι ξύδι μπαλσάμικο. Ανακάτεψε καλά, δοκίμασέ το κι αν το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί σέρβιρέ το!
Συμβουλές για τέλειο πέστο
Για να μην την ξαναπατήσεις θυμήσου:
- Για το τέλειο πέστο χρησιμοποιούμε μόνο παρθένο ελαιόλαδο κι όχι άλλο λάδι
- Είναι λάθος να αλέσεις όλα τα υλικά μαζί. Βάλε πρώτα στο μπλέντερ το βασιλικό με το σκόρδο, στη συνέχεια πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το λάδι - σταδιακά.
Προσοχή: Είναι σημαντικό το λάδι να προστεθεί λίγο - λίγο κι όχι με μιας.
Έξτρα tips κάνουν τη διαφορά...
- Για γεύση λιγότερο έντονη μπορείς να βάλεις μαζί με το βασιλικό και λίγο μαιντανό
- Αν θέλεις πιο κρεμώδη υφή μπορείς να αλέσεις το πέστο μαζί με βραστή πατάτα
- Αντί για κουκουνάρι μπορείς να βάλεις φυστίκι Αιγίνης, για ένα πέστο διαφορετικό αλλά επίσης γευστικό.
Πως διορθώνουμε τη σάλτσα πεστο pesto 4.5 5 NIKOS Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 Ένα μικρό λαθάκι στη δοσολογία και το πέστο δεν έγινε όπως το περίμενες. Για να μη το πετάξεις δοκίμασε ένα μικρό κολπάκι που ίσως σε σώ...


On : Τρίτη 5 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!