Ποιόν κιμά να προτιμήσεις και γιατί

Θέλεις δυνατή γεύση στον ουρανίσκο;
Αν θέλεις γεύση έντονη και δυνατή το λίπος δεν το αποφεύγεις. Τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού για κιμά σε αυτήν την περίπτωση είναι τα καπάκι, λάπα, σπάλα ή ελιά.
Θέλεις ότι πιο άπαχο;
Ο κιμας από ουρά, νουά ή τρανς είναι η πιο υγιεινή και λιγοθερμιδική επιλογή!
Κάτι ενδιάμεσο υπάρχει;
Καλά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος με λίγο λίπος είναι το κιλότο και το στρογγυλό.
Ποιόν κιμά να προτιμήσεις και γιατί 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 Θέλεις δυνατή γεύση στον ουρανίσκο; Αν θέλεις γεύση έντονη και δυνατή το λίπος δεν το αποφεύγεις. Τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού γ...


On : Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!