Πιθανώς γιατί το αλεύρι που χρησιμοποιήσες είναι πολυκαιρισμένο και έχει τραβήξει αρκετή υγρασία. Αντίθετα, το πιο φρέσκο αλεύρι, για παράδειγμα αυτό που μόλις έβγαλες από τη σφραγισμένη σακούλα, δουλεύεται με περισσότερη ευκολία, πλάθεται καλύτερα και φουσκώνει περισσότερο, οπότε δεν τίθεται θέμα ότι δεν θα πετύχει η συνταγή!
Γιατί δεν πλάθεται καλά το φύλλο;
Πιθανώς γιατί το αλεύρι που χρησιμοποιήσες είναι πολυκαιρισμένο και έχει τραβήξει αρκετή υγρασία. Αντίθετα, το πιο φρέσκο αλεύρι, για παράδειγμα αυτό που μόλις έβγαλες από τη σφραγισμένη σακούλα, δουλεύεται με περισσότερη ευκολία, πλάθεται καλύτερα και φουσκώνει περισσότερο, οπότε δεν τίθεται θέμα ότι δεν θα πετύχει η συνταγή!
On : Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΖΥΜΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου