Πώς χρησιμοποιούμε τη μαγιά στη μαγειρική

Η φρέσκια μαγιά της μπύρας είναι ιδιαίτερα ευπαθής. Καταλαβαίνουμε εάν έχει αλλοιωθεί από τις κηλίδες διαφορετικού χρώματος που υπάρχουν στην επιφάνειά της, από τα έντονα και ανομοιόμορφα σκασίματα αλλά και από την οσμή της, γιατί όταν αλλοιώνεται έχει έντονα δυσάρεστη οσμή.
- Για να τονίσουμε τη δράση της, προσθέτουμε λίγη ζάχαρη στο νερό που θα την διαλύσουμε.



- Προσέχουμε πολύ την ποσότητα του αλατιού που θα προσθέσουμε γιατί αναστέλλει τη δράση της.

- Το νερό στο οποίο θα διαλύσουμε τη μαγιά δεν πρέπει να είναι ούτε κρύο αλλά ούτε και πολύ ζεστό. Πρέπει να είναι χλιαρό, γύρω στους 25-30 βαθμούς Κελσίου δηλαδή να έχει τη θερμοκρασία του χεριού μας.
 
Πώς χρησιμοποιούμε τη μαγιά στη μαγειρική 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 Η φρέσκια μαγιά της μπύρας είναι ιδιαίτερα ευπαθής. Καταλαβαίνουμε εάν έχει αλλοιωθεί από τις κηλίδες διαφορετικού χρώματος που υπάρχου...


On : Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!