Τραγανή παρμεζάνα

Απλώνετε τήν τριμμένη παρμεζάνα σας σέ φαγητό πού θά ψήσετε; Μήν ξεχάσετε νά της προσθέσετε λίγο βούτυρο. Μόνη της η παρμεζάνα είναι πολύ ξερή καί μπορεί νά σχηματίσει μία πικρή καί σκληρή κρούστα στό φαγητό σας.
Τραγανή παρμεζάνα 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 Απλώνετε τήν τριμμένη παρμεζάνα σας σέ φαγητό πού θά ψήσετε; Μήν ξεχάσετε νά της προσθέσετε λίγο βούτυρο. Μόνη της η παρμεζάνα είναι πο...


On : Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!