Η τέχνη της βαλίτσας

Όταν φτιάχνετε την βαλίτσα σας, βάζετε τα πιο βαριά πράγματα κάτω, για να μην πατικώσουν τα εύθραυστα. Μην γεμίζετε ποτέ την βαλίτσα, ή τον σάκκο σας, σε σημείο ώστε να είναι δύσκολο να κλείσει, διότι έτσι είναι σίγουρο ότι θα βγουν όλα τσαλακωμένα.
Βάζετε τις σόλες των παπουτσιών στα τοιχώματα της βαλίτσας, ώστε να πιάνουν όσο λιγότερο χώρο γίνεται. Βάζετε τα τζην και τα πουλόβερ, πριν από τα άλλα ρούχα. Δεν τσαλακώνουν εύκολα, ενώ τα πράγματα τα οποία θα μπουν από επάνω, θα τα πατικώσουν, οπότε θα δημιουργηθεί περισσότερος χώρος.
Βάζετε τις κάλτσες και τα εσώρουχα, σε παπούτσια, ή σε σακκουλάκια (τα οποία χρειάζονται έτσι κι’ αλλιώς, μετά για τα άπλυτα). Τα πιο εύθραυστα και τα πιο ελαφριά πράγματα θα πρέπει να τα βάλετε πάνω-πάνω.
Τα υπόλοιπα εσώρουχα μπορούν να χωθούν ανάμεσα στα ρούχα. Πριν κλείσετε τις ζώνες, στο εσωτερικό της βαλίτσας, προστατέψτε τα ρούχα με μία πετσέτα, για να μην τσαλακωθούν.
Η τέχνη της βαλίτσας 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 Όταν φτιάχνετε την βαλίτσα σας, βάζετε τα πιο βαριά πράγματα κάτω, για να μην πατικώσουν τα εύθραυστα. Μην γεμίζετε ποτέ την βαλίτσα, ή τ...


On : Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!