Αλεύρι χωρίς σβώλους


           Γιά νά αποφύγετε τόν σχηματισμό σβώλων στό αλεύρι οταν τό χρησιμοποιούμε γιά νά δέσουμε μία σάλτσα, συνιστάται νά προσθέσουμε νωρίτερα λίγο αλάτι.
Αλεύρι χωρίς σβώλους 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012            Γιά νά αποφύγετε τόν σχηματισμό σβώλων στό αλεύρι οταν τό χρησιμοποιούμε γιά νά δέσουμε μία σάλτσα, συνιστάται νά προσθέσο...


On : Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!