ΛΕΜΟΝΙ

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα. Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!
ΛΕΜΟΝΙ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά...


On : Κυριακή 24 Ιουνίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

4 σχόλια...add one:

  1. Κάθε πρωί χλιαρό νερό σε ποτήρι με 1/4 λεμονιού! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ συνήθιζα να στίβω 1 λεμόνι καθημερινά σε 1 ποτήρι νερό την περίοδο που εκανα γυμναστική για λιποδιαλύτη.Για τα παραπάνω ούτε που το φανταζόμουνα οτι ισχύει κατι τέτοιο...αυτο που μας προτείνης ηφαιστίωνα,ειναι φαντάζομαι για όσα περιγράφονται στην ανάρτηση η/ και για κάποιο άλλο λόγο???

    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσα περιγράφονται στην ανάρτηση, για ευεξία και αποτοξίνωση, επίσης έχω ακούσει το ίδιο με ένα κουταλάκι κοφτό μέλι μέσα στο νερολέμονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Hfaistiwnas είπε...

Κάθε πρωί χλιαρό νερό σε ποτήρι με 1/4 λεμονιού! :)

NIKOS είπε...

Εγώ συνήθιζα να στίβω 1 λεμόνι καθημερινά σε 1 ποτήρι νερό την περίοδο που εκανα γυμναστική για λιποδιαλύτη.Για τα παραπάνω ούτε που το φανταζόμουνα οτι ισχύει κατι τέτοιο...αυτο που μας προτείνης ηφαιστίωνα,ειναι φαντάζομαι για όσα περιγράφονται στην ανάρτηση η/ και για κάποιο άλλο λόγο???

Ευχαριστώ για το σχόλιό σου!!!

Hfaistiwnas είπε...

Για όσα περιγράφονται στην ανάρτηση, για ευεξία και αποτοξίνωση, επίσης έχω ακούσει το ίδιο με ένα κουταλάκι κοφτό μέλι μέσα στο νερολέμονο..

NIKOS είπε...

Οκ!!!Σ ευχαριστώ και πάλι!

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!