ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ

1. Μεσαία, 130-145 βαθμούς Κελσίου για τηγανιτά που περιέχουν πολύ νερό όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.

2.Υψηλή, 155-170 βαθμούς Κελσίου για αλευρώματα ή βουτυρωμένα.

3. Πολύ υψηλή, 175-190 βαθμούς Κελσίου για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.ά.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 1. Μεσαία, 130-145 βαθμούς Κελσίου για τηγανιτά που περιέχουν πολύ νερό όπως πατάτες και άλλα λαχανικά. 2.Υψηλή, 155-170 βαθμούς Κελσίο...


On : Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!