Μαγειρικό σπρέι... κι όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ψέκασε τη νοστιμιά στο ταψάκι σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές...
Χρησιμοποίησε κάποια συσκευή ψεκασμού ή ένα μαγειρικό πινέλο για να ελέγξεις την ποσότητα λίπους που προσθέτεις στο ταψί, τηγάνι ή κατσαρόλα. Και δεν είναι μόνο θέμα υγείας και ελαφριάς διατροφής, αλλά και σωστής μαγειρικής. Υπάρχουν φαγητά που δεν πρέπει να γίνουν βαριά και να.... "στάζουν" λάδι! Ο μόνο τρόπος λοιπόν να γίνουν νόστιμα είναι έχουν όση ακριβώς ποσότητα πρέπει. Σαλάτες με πράσινα λαχανικά που δεν απαιτούν πολύ ελαιόλαδο, θα πάρουν όλη τη γεύση με μικροσταγονίδια παντού στα φύλλα!
Μαγειρικό σπρέι... κι όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Ψέκασε τη νοστιμιά στο ταψάκι σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές... Χρησιμοποίησε κάποια συσκευή ψεκασμού ή ένα μαγειρικό πινέλο για να ...


On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

5 σχόλια...add one:

  1. Συγχαρητήρια για το όμορφο μπλογκ σου και τις πολύτιμες συμβουλές σου. Θέλω να μου πεις αν υπάρχει όντως αυτό το σπρέι στην Ελλάδα, γιατί το ψάχνω χρόνια.. Κι αν ναι που ??
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Ρένα και σ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφά σου λόγια!!!Οσον αφορά την παραπάνω συνταγή,αναφέρεται στον τρόπο ουτως ώστε να μπορεί κάποιος να ελέγξει την ποσότητα του λαδιού που θα ρίξει στο φαγητό,και προτείνεται η χρήση ενός σπρέι.Δέν είναι κατι εξειδικευμένο που πωλείται σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα,αν και δέν αποκλείεται να το βρεί κάποιος σε κάποιο ράφι...Θα μπορούσες να αγοράσεις μία οποιαδήποτε συσκευή σπρέι,π.χ. αν πάς σε κάποιο σούπερ μάρκετ στα είδη κήπου,πουλάνε μικρά ραντιστήρια σε πολύ οικονομικές τιμές...Αγόρασε ένα,πλύντο καλά και ρίξε μέσα λαδάκι και θα έχεις αποκτήσει 1 υπέροχη συσκευή που θα μπορέσεις να ελέγξεις την ποσότητα λαδιού στα φαγητά/σαλάτες σου.
    Ελπίζω να βοήθησα... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Επίσης να συμπληρώσω πως όχι μόνο λαδάκι,αλλα και οποιοδήποτε μείγμα που μπορεί να ψεκαστει(νά ναι σε υγρή μορφή),θα μπορούσε να κάνει πανέμορφη δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει σπρευ σε μορφη βουτηρου το ειχα παρει καποτε απο τα Vefas House ..αν κοιταξετε σε σαιτ που πουλανε ειδη ζαχαροπλαστικης θα το βρειτε...πραγματικα ειναι απιθανο & ειδικα για φορμες γλυκων ειναι τελειο δεν κολλαει τπτ & παει παντου !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Rena Mentaki είπε...

Συγχαρητήρια για το όμορφο μπλογκ σου και τις πολύτιμες συμβουλές σου. Θέλω να μου πεις αν υπάρχει όντως αυτό το σπρέι στην Ελλάδα, γιατί το ψάχνω χρόνια.. Κι αν ναι που ??
Ευχαριστώ

NIKOS είπε...

Καλησπέρα Ρένα και σ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφά σου λόγια!!!Οσον αφορά την παραπάνω συνταγή,αναφέρεται στον τρόπο ουτως ώστε να μπορεί κάποιος να ελέγξει την ποσότητα του λαδιού που θα ρίξει στο φαγητό,και προτείνεται η χρήση ενός σπρέι.Δέν είναι κατι εξειδικευμένο που πωλείται σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα,αν και δέν αποκλείεται να το βρεί κάποιος σε κάποιο ράφι...Θα μπορούσες να αγοράσεις μία οποιαδήποτε συσκευή σπρέι,π.χ. αν πάς σε κάποιο σούπερ μάρκετ στα είδη κήπου,πουλάνε μικρά ραντιστήρια σε πολύ οικονομικές τιμές...Αγόρασε ένα,πλύντο καλά και ρίξε μέσα λαδάκι και θα έχεις αποκτήσει 1 υπέροχη συσκευή που θα μπορέσεις να ελέγξεις την ποσότητα λαδιού στα φαγητά/σαλάτες σου.
Ελπίζω να βοήθησα... :))

NIKOS είπε...

...Επίσης να συμπληρώσω πως όχι μόνο λαδάκι,αλλα και οποιοδήποτε μείγμα που μπορεί να ψεκαστει(νά ναι σε υγρή μορφή),θα μπορούσε να κάνει πανέμορφη δουλειά!!!

Rena Mentaki είπε...

Ευχαριστώ πολύ, με κάλυψες!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει σπρευ σε μορφη βουτηρου το ειχα παρει καποτε απο τα Vefas House ..αν κοιταξετε σε σαιτ που πουλανε ειδη ζαχαροπλαστικης θα το βρειτε...πραγματικα ειναι απιθανο & ειδικα για φορμες γλυκων ειναι τελειο δεν κολλαει τπτ & παει παντου !!!!!!!!!!!!!!!

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!